31 Ekim 2018 Çarşamba

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone 41. İstanbul Maratonu, Vodafone 41. İstanbul Maratonu güzergahı.!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone 40. İstanbul Maratonu'na büyük ilgi olduğunu ve bu yıl rekor katılım beklendiğini söyledi..


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 11 Kasım'da gerçekleştirilecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
30 bin çipli sporcunun yanı sıra yüz binlerce İstanbullu da katılacağı 11 Kasım'daki Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nun yaklaştığını ifade eden Süel, "40. İstanbul Maratonu'na her zamankinden daha fazla talep var. 10-15 km'ye kayıtlar kapanmış durumda. Yurt dışı ve yurt içi koşuculardan büyük ilgi var." dedi.
100 ülkeden 3 bin 500 yabancı çipli sporcunun koşacağı maraton öncesinde Süel, "Geçen yıla göre katılım yüksek maratona başvurular ise devam ediyor." bilgisini verdi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone 41. İstanbul Maratonu, Vodafone 40. İstanbul Maratonu güzergahı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder