31 Ekim 2018 Çarşamba

Yapay zeka dersleri, yapay zeka neye benzer, Yapay zeka haberleri, Yapay zeka Türkiye.!

Yapay zeka dersleri, yapay zeka neye benzer, Yapay zeka haberleri,  Yapay zeka Türkiye.!

Greenwich Associates tarafından yapılan araştırmaya göre bankaların çoğu yapay zekayı sistemlerinde kullanıyor, veya gelecek yıl da kullanmaya devam edecek. JP Morgan, Bank of America ve Wells Fargo gibi bankalar, kurumsal ve bireysel müşteriler için giderek artan oranda Artificial Intelligence AI (Yapay Zeka)kullanıyor. Çoğu banka çalışanı, AI gibi yeni teknolojilerin kariyerlerine yardımcı olacağını söylüyor.


Paranızı yöneten bir robot ister misiniz? Düşünecek ve öğrenebilecek bir bilgisayarla ne kadar kazanabilirsiniz. Bu sizlere fütüristik bir bilim kurgu romanı gibi gelse de, finansal hizmetlerde uygulanmaya başladı. Robotlar ve akıllı bilgisayarlar paranızı yönetmek için yardımcı oluyor ve hazırlanan bir rapora göre, önümüzdeki beş yıl içinde gelir ve istihdamı artırmak için bankalar daha fazla yapay zeka uygulamaları kullanacak.
Yapay zeka, imajı tanımak, konuşmayı anlamak, dilleri çevirmek ve kararlar vermek gibi tarihsel olarak insan zekası gerektiren görevleri gerçekleştirebilen bilgisayar sistemlerini ifade eder. Finansal hizmetlerde yapay zekanın bazı örnekleri, çekleri okuyan, yüksek ödemeleri ve özel transfer hatırlatıcılarını işaretleyen özel bildirimlerdir.

Yapay zeka dersleri, yapay zeka neye benzer, Yapay zeka haberleri,  Yapay zeka Türkiye.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder